Menu
Your Cart

Birou Deluxe Race Cars Desk Monza rosu- Premium Ultra High Gloss Quality

Produs: Birou Deluxe Race Car Desk Monza - rosu- Premium Ultra High Gloss Quality

 

Descriere produs

Deluxe Ultra High Gloss  Races Car Desk Monza

Biroul Race Car Desk te poate ajuta sa ii creezi copilului tau un spatiu tonic, atractiv, care sa ii capteze atentia si care sa ii stimuleze imaginatia, creativitatea.
 
Produsul va atrage prin culoare si design, putand completa mobilierul camerei cu o noua piesa de mobilier, favorita, care poate facilita procesul de invatare. Copilul se va simti mai motivat sa abordeze procesul de invatare, mai inspirat si mai optimist.

Biroul are integrate sertare care permit o buna organizare a rechizitelor sau instrumentelor de lucru necesare, permitandu-i copilului accesul facil sau depozitarea acestora, dupa finalizarea activitatilor preferate (scris, desen etc.), ajutandu-l sa devina o persoana organizata.
 
Culorile tonice (rosul inspira energie, optimism, tonus si stimuleaza activitatea emisferelor cerebrale) dar si mobilierul apropiat de pasiunile si interesele copilului, de lumea lui, pot crea un mediu reconfortant, un mediu in care copilul se va simti in siguranta, permitandu-I sa se ocupe de activitatile educationale favorite.
 
Produsul este fabricat din MDF 100%, prezenta lemnului fiind o garantie a permanentei si a rezistentei in timp.
 

 

Alte detalii
Dimensiuni: 1200 x 600 x 745 MM

Material: MDF

Produsul este vopsit integral, cu vopsea non-toxica si nu are aplicate actibilde sau stickere

Greutate produs: 52 kg 

MDF - Medium Density Fiberbord este un material superior ca si standard de calitate, durabilitate, aspect si finisaje, fata de PAL, care este făcut din așchii de lemn peste care se lipește furnir sau melamina find o soluție ieftina si slaba calitativ. Mai multe detalii despre avantaje si dezavantaje PAL vs. MDF, găsiți aici. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Montajul este contra cost! 

Services : Installation and custom work