Menu
Your Cart

Terms & Conditions

Termeni si conditii

1. CONDITII GENERALE, DEFINNITII

Site-ul Toys4Kids.ro este un magazin online cu jucarii din lemn, mobilier si si accesorii pentru copii si este detinut de socitatea SC ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION SRL avand nr. de identifacre fiscala CUI RO 15712163 Nr. R.C../Aut. J40/aa956/2003 Cont bancar la banca Transilvania nr. RO70BTRL04101202S48357XX, cu sediu in Strada Paralutelor Nr.10C Lot 6, Sector 6, Bucuresti, Romania

In conditiile accesarii si utilizarii site-ului Toys4Kids (respectiv SC ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION SRL), Clientii nostri respectiv Partenerii, Cumpratorii sau Utilizatorii, care isi dau consimtamantul, fara limitari, calificari si conditionari, ca accepta urmatoarele prevederi care reprezinta Termeni si Conditii. Documentul prezent stabileste termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului Toys4Kids si de achizitionare a produselor ofertate. Clientul sau Utilizatorul nu poate sa-si revoce acordul exprimat in favoarea Termenilor si Conditiilor pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Toys4Kids. Va recomandam citirea cu atentie a acestora in vederea utilizarii optime a site-ului.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Partener Toys4Kids poate fi orice persoana fizica si/sau juridica care detine legal calitatea de titular al produselor sau serviciilor ce sunt ofertate pe site-ul Toys4Kids cu exceptia acelora care sunt detinute in mod legal si direct de catre Toys4Kids.

Cumparator – este persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala SC ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION SRL.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contul reprezinta ansamblul format dintr-un nume utilizator si o parola care permit exclusiv unui singur utilizator accesul la site-ul Toys4Kids.ro

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile nemateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor asupra textului si imaginilor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Pentru reclamatii cu privire la raportarea incalcarii drepturilor de autor va rog sa ne contactati la adresa de e-mail: sales@Toys4Kids.ro

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Daca aveti probleme legate de o comanda sau livrare sau de alta natura va rugam sa ne contacati la telefon 0742997799 sau adresa de e-mail: contact@Toys4Kids.ro

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contact".

Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

d. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Toys4Kids.ro isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA, INDUSTRIALA (DPI) SI DE AUTOR

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al S.C. ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION S.R.L.

Toys4Kids.ro detine dreptul de autor asupra intregului continut al site-ului, atat text cat si imagini.

Adresa de e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor este: sales@Toys4Kids.ro

6. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului Toys4Kids.ro. S.C. ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Toys4Kids.ro, cumparatorul isi ofera consintamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

7- TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

8. PLATA SI LIVRAREA

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului Toys4Kids.ro. Societatea SC ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION SRL este platitoare de TVA, ca atare toate preturile produselor vor contine TVA.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Toys4Kids va pune la dispozitie 3 modalitati de plata, astfel incat dumneavoastra sa o puteti alege pe cea mai convenabila.

Plata ramburs la livrare

In momentul in care firma de curierat va livreaza produsul comandat dumneavoastra veti preda curierului, in numerar/cash, suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii.

Plata Online cu Cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile MobilePAY. Datorita acestui fapt se asigura cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate al datelor dumneavoastra. Metodele acceptate de MobilePAY sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Plata cu Ordin de Plata

Datele noastre necesare pentru efectuarea platii cu ordin de plata sunt:
S.C. ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION S.R.L.
Str. Paralutelor nr. 10C, Sector 6, Lot 5, Bucuresti - Romania
Cod unic de inregistrare CUI  RO15712163
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/11956/2003
Banca Transilvania
IBAN: 
RO70BTRL04101202S48357XX

Toys4Kids va ofera transportul gratuit la orice produs comandat, daca valoarea depaseste 199 lei si daca livrarea se face in una dintre localitatile aflate in reteaua Urgent Cargus. Lista localitatilor Urgent Cargus o gasiti AICI. Daca localitatea in care solicitati livrarea nu se regaseste in aceasta lista, va trebui sa achitati dumneavoastra transportul la primirea coletului (transportul va fi calculat la numarul de kilometri fata de cea mai apropiata localitate cu sediu Urgent Cargus).

Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul de costul expeditiei pentru Bunurile si Serviciile achizitionate, cu urmare a livrarii intr-o alta destinatie decat Bucuresti si zone limitrofe.

Pentru produsele disponibile prin precomanda, nu se poate achita in sistem ramburs, modalitatile de plata fiind urmatoarele: avans 30% la emiterea facturii si restul de 70% la livrare.
Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucratoare pentru produsele care se afla in stoc, socotit de la data preluarii comenzi dumneavoastra, exceptie facand produsele disponibile prin precomanda, termenul de livrare al acestuia fiind specificat separat, pe pagina de prezentare a acelui produs. Pentru produsele disponibile prin precomanda, va vom anunta fie telefonic, fie prin e-mail, legat de durata de livrare pentru fiecare produs comandat.

Aceste termene pot fi modificate din motive independente de vointa noastra.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi ora de livrare sau puncte de reper, va rugam sa introduceti aceste lucruri in casuta de observatii inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu produsul comandat de dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail, SMS sau telefonic de catre reprezentantii nostri.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. In anumite conditii, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator, daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre Toys4Kids, revine firmei de curierat sau transportatorului, conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre Toys4Kids daca se va face dovada culpei firmei de curierat si vom fi instiintati de acest fapt in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

9. POLITICA DE SECURITATE INFORMATICA

Clientul/utilizatorul site-ului Toys4Kids.ro este responsabil pentru toate activitatile efectuate prin accesarea contului si utilizarea parolei personale.

Toys4Kids nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei clientului/utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze va rugam sa consultati Legea nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Produsele prezentate pe site-ul Toys4Kids sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Mobilpay care garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Nici o informatie legata de cardul utilizatorului/clientului nu va fi transferata sau stocata pe serverele Toys4Kids, aceasta fiind direct introdusa in sistemele externe securizate furnizate de parteneri. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se va face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem.

10.POLITICA DE RETURNARE

Utilizatorul/Clientul are dreptul de a notifica in scris Toys4Kids ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 9 din O.G. nr. 34/2014, utilizatorul/clientul isi poate exercita in scris dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. In acest caz, conform legii, cheltuielile care privesc returnarea produselor vor fi suportate de catre utilizator/client. Termenul de 14 zile incepe sa curga din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a produselor de catre client/utilizator.

Utilizatorul/Clientul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri daca si-a manifestat intentia de a returna produsul/serviciu cu depasirea perioadei de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii produsului.

In situatia in care Utilizatorul/Clientul opteaza pentru o inlocuire a unui produs/serviciu, de acelasi gen, aceasta se poate realiza numai cu conditia existentei unei interdependente valorice intre produsul/serviciul a carui inlocuire se cere si noul produs/serviciu solicitat. Cheltuielile care privesc returnarea sau reexpedierea vor fi suportate in mod obligatoriu de catre Utilizator/Client, cu exceptia situatiei in care se constata lipsa de conformitate a produsului, caz in care Toys4Kids va suporta contravaloarea transportului. Returnarea produselor se va face direct la adresa Toys4Kids, putand fi folosit in acest sens orice serviciu de livrare.

Toys4Kids nu ridica coletele trimise prin posta-romana, de la oficiile postale.

In orice situatie de returnare a produselor, este obligatoriu ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie, manual de asamblare etc.). Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, cu accesoriile aferente, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nici o forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii.

Returnarea produsului se va putea realiza si in situatia in care Toys4Kids a livrat utilizatorului/clientului, dintr-o eroare, un alt produs decat cel comandat. In aceasta situatie Toys4Kids va suporta toate cheltuielile de transport si va livra produsul cerut, in termen de maxim 30 de zile. Toys4Kids poate livra un produs sau un serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai daca acest lucru a fost acceptat expres de utilizator/client.

Utilizatorul/Clientul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (fara semne de folosire sau uzura si impreuna cu accesoriile si documentele care l-au insotit).

Toys4Kids isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

In cazul in care s-a returnat un produs, iar Toys4Kids nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi contravaloarea produsului, in termen de cel mult 14 de zile de la returnare. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul si asigurarea produselor pe timpul transportului, achitate de Utilizator/Client, nu se ramburseaza.

In functie de comportamentul clientului/utilizatorului, Toys4Kids isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela. Clientul/Utilizatorul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicarea dispozitiilor Codului Civil si a legislatiei in vigoare. Utilizatorul/Clientul nemultumit de calitatea produselor/serviciilor se poate indrepta direct impotriva Toys4Kids, urmand demersurile legale.

10. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Toys4Kids.ro (S.C. ELECTRONIC PAYMENT KEY SOLUTION S.R.L.) Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 30 zile, in limitele conditiilor legale iar costul transportului returului va fi suportat integral de Cumparator.

11. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul Toys4Kids.ro, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de Toys4Kids.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Toys4Kids.ro

12. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

13. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

14. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.