Menu
Your Cart

Accesori Trenulete

Brand: ACoolToy
Produs: Macara magnetica cu tunelDescriere produsCompleteaza circuitul tau de sine si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica!Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult mai usoara si cu mult mai interesanta. Roteste bratul macaralei in raza de acces avagoanelor de marfa si cu a..
40,00 RON
Fără TVA:33,61 RON
Brand: ACoolToy
Produs:  Macara magnetica tunel cu sinaDescriere produsCompleteaza circuitul tau de sine si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica!Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult mai usoara si cu mult mai interesanta. Roteste bratul macaralei in raza de acces a vagoanelor de m..
40,00 RON
Fără TVA:33,61 RON
Macara mare cu magnet si intersectie dubla in cross Macara mare cu magnet si intersectie dubla in cross
Precomanda
Brand: ACoolToy
  Produs: Macara magnetica mare cu magent si intersectie dubla in cross       Descriere produs Completeaza circuitul tau de sine  si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica! Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult ..
75,00 RON
Fără TVA:63,03 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS: Platforma rotitoare Rosie pentru trenulete din lemn - Macaz  mecanic cu  8 intrari - iesiri     Descriere produs Patforma cu platan rotitor poate conecta 4 circuite simultan. Construiește sau extinde setul de trenulețe cu trasee noi!     Poti ad..
49,99 RON
Fără TVA:42,01 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS Platforma rotitoare - Macaz rotitor cu 8 intrari - iesiri Descriere produs Patforma cu platan rotitor poate conecta 4 circuite simultan. Construiește sau extinde setul de trenulețe cu trasee noi!       Poti adauga   Sine drepte (lungi, scurte sau medii)Sine ..
47,99 RON
Fără TVA:40,33 RON
Brand: ACoolToy
      Produs: Pod mare pentru trenulete cu 2 sine S Un accesoriu deosebit ce poate completa  orasul tau feroviar! Descriere produs Podul feroviar este un element esential in constructia unei traseu de cale ferata; pentru ca traseele nu sunt drepte, acest element poat..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere
Stoc Epuizat
Brand: ACoolToy
Produs:Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere Descriere produs   Trenul are prioritate la nivelurile cu calea ferata! Un accesoriu grozav pentru orice circuit auto si feroviar din lemn! Adaugarea acestui accesoriu foarte popular ajuta copiii sa fie mai responsabili si mai atenti. &..
29,00 RON
Fără TVA:24,37 RON
Trenulet Japonez Bulit Train- Trenul glont Shinkansen Trenulet Japonez Bulit Train- Trenul glont Shinkansen
Stoc Epuizat
Produs:  Trenulet Japonez Bulit Train- Trenul glont Shinkansen - Wooden Express train by John LewisDescriereTrenul de mare viteza Bulit Train Shinkansen este unul deosebit prin aerodinamica, forma fiind mare realizare tehnologica.Foarte precis, modern, acest tren NU întârzie ..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Walachia
    Produs:  Cabana alpina (103 piese) Descriere produs   O cabana de munte  (cunoscuta si sub denumirea de coliba alpina, adapost de munte, pensiune de munte) este o cladire situata in munti, in general accesibila doar pe jos, menita sa ofere hrana si adapo..
93,00 RON
Fără TVA:78,15 RON
Brand: Walachia
      Produs:   Cabana Alpina Mare - Pensine Munte Traditionala Walachia (195 piese)   Descriere produs   O cabana de munte  (cunoscuta si sub denumirea de coliba alpina, adapost de munte, pensiune de munte) este o cladire situata in munti, in..
147,00 RON
Fără TVA:123,53 RON
Brand: Walachia
   Produs: Pod Feroviar Walachia din lemn  (259 piese) Descriere produs   Setul de constructie prezent, reprezinta unul dintre variatele tipuri de structuri ale satului traditional European, unde lemnul reprezenta materialul de constructii favorit al stramosilor nostri. ..
177,00 RON
Fără TVA:148,74 RON
    Produs: Trecere la nivel bariere pentru calea ferata Maxim Rail Road 50933 Descriere produs     Bariera simplă care oferă siguranță atunci când traversează sinele, unde trenurile pot conduce cu viteză mare și reprezintă un pericol major pentru mașini, pietoni..
19,00 RON
Fără TVA:15,97 RON
Afişare 1 - 12 din 104 (9 pagini)