Menu
Your Cart

Fashion Girl -Colectie mobilier tematic copii

    Produs: Băncuța Fashion Girl cu lada de stocare din  MDF Liberty House   Descriere produs     O băncuța la moda cu spațiu de stocare generos, poate fi considerata si ca o jucărie robustă și plină de culoare, cu culori și modele moderne..
439,00 RON
Fără TVA:368,91 RON
    Produs: Biblioteca Etajera Fashion Girl cu 6 cutii din material textil si cadru din lemn MDF Liberty House Toys OnlyToys   Descriere produs     Biblioteca Etajara cu 6 cutii de stocare din material textil si cadru din MDF Culorile și modelele strălu..
399,00 RON
Fără TVA:335,29 RON
    Produs: Biblioteca Etajera Fashion Girl din lemn MDF Liberty House Toys OnlyToys   Descriere produs     Biblioteca Etajara cu 4 rafturi cu un cadru rafinat, colorat si elegant, Culorile și modelele strălucitoare sunt fundamentul modei pentru mi..
399,00 RON
Fără TVA:335,29 RON
    Produs: Biblioteca Etajera Fashion Girl pentru carti si reviste - rafturi din panza si cadru MDF Liberty House Toys    Descriere produs     Biblioteca Etajara cu cadru din MDF si rafturi din panza pentru reviste si carti, cu cadru colorat si elegant,..
399,00 RON
Fără TVA:335,29 RON
  Produs: Dulapior Fashion Girl din lemn MDF modular cu 9 compartimente Liberty House   Descriere produs   Setul de mobilier conține 9 compartimente de stocare, Mobilierul este modular si poate fi așezat in mai multe forme de co..
399,00 RON
Fără TVA:335,29 RON
Produs: Fashion Girl Dressing cu oglinda si stocare - MDF Dress Up Liberty HouseDescriere produsDressing Up din lemn un produs Fashion Gril, de care toate fetitele au nevoieUn produs la moda unde culorile și modelele strălucitoare sunt fundamentul modei pentru micuțele si viitoarele Fashio..
475,00 RON
Fără TVA:399,16 RON
    Produs: Masuta de toaleta Fashion Girl cu scaunel din lemn MDF Liberty House Toys OnlyToys   Descriere produs Masă de toaletă și scaun solid și colorat cu oglindă pentru copii in formă de inimă,  Culorile și modelele strălucitoare&nb..
819,00 RON
Fără TVA:688,24 RON
    Produs: Masuta Fashion Girl cu doua scaunele din lemn MDF  Liberty House   Descriere produs     Masă masivă și plină de culoare și set de 2 scaune, Culorile și modelele strălucitoare sunt fundamentul modei pentru micuțele..
519,00 RON
Fără TVA:436,13 RON
    Produs: Măsuța rotunda Princess cu doua scaunele din lemn MDF  Liberty House   Descriere produs     O măsuța rotundă solida pentru prințese și plină de culoare și set de 2 scaunele cu spatar, Prințesele noastre priet..
519,00 RON
Fără TVA:436,13 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)