Menu
Your Cart

Gazon, Dale, Pavaje

    PRODUS: Dale din Caucic Pavele elastice cauciucate  pentru terase, aleii, trotuare, intrari, scoli, gradinite Acest pavaj de tip dublu T are proprietăți speciale de rezistență și durabilitate, de reducere a riscurilor accidentărilor, deoarece că are o stabilitate bună dato..
279,00 RON
Fără TVA:234,45 RON
  PRODUS: Dale pavaje cauciucate alveolare pentru spatii de joaca Pavaj din cauciuc este ideal pentru terase, spatii de joaca, sali de sport, sali de fitness, Gradinite, Scoli, Parcuri Pavajul din cauciuc pentru terase de format mare este alegerea portivita pentru acoperir..
31,13 RON
Fără TVA:26,16 RON
  PRODUS: Dale pavaje cauciucate plane pentru spatii de joaca Pavaj din cauciuc este ideal pentru terase, spatii de joaca, sali de sport, sali de fitness, Gradinite, Scoli, Parcuri Pavajul din cauciuc pentru terase de format mare este alegerea portivita pentru acoperirea s..
33,59 RON
Fără TVA:28,23 RON
    PRODUS: Dale pavaje cauciucate tip Bordura pentru spatii de joaca   Bordura de cauciuc se folosește atât pentru siguranță, cât și pentru un aspect estetic plăcut. Pavaj din cauciuc este ideal pentru terase, spatii de joaca, sali de sport, sali de fitness, Gradi..
29,86 RON
Fără TVA:25,09 RON
      PRODUS OUTDOOR : Dale pavaje cauciucate cu iarba artificiala tip gazon pentru spatii de joaca DALE DIN MATERIALE CAUCIUCATE ACOPERITE CU GAZON – IARBA ARTIFICIALA Gazon artificial este ideal pentru amenajarea suprafețelor sportive, locurilor de joacă..
279,00 RON
Fără TVA:234,45 RON
    PRODUS: Sotron din placi elasticie de Caucic Hopscotch pentru gradinite scoli parcuri  Jocul popular Șotron poate fi jucat acum în maxima siguranță, nu pe beton și cu cretă, ci pe aceste plăci care protejează împotriva căzăturilor și a socurilor, chiar si după ploaie. Nu t..
379,00 RON
Fără TVA:318,49 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)