Menu
Your Cart

Produse decorative

Brand: Walachia
Produs: Casuta Bethleem decorativa pentru perete 2C Descriere produs Setul este format din 49 de piese care se lipesc intre ele pentru a forma o casuta decorativa si traditionala; poate fi pusa pe perete ca si un tablou. Are barne din lemn de pin cu sectiune patrata, cu latimea perfecta..
59,00 RON
Fără TVA:49,58 RON
Brand: Walachia
Produs: Casuta decorativa Guildhall pentru perete 14B  Descriere produs Setul este format din 56 de piese care se lipesc intre ele pentru a forma o casuta decorativa si traditionala; poate fi pusa pe perete ca si un tablou. Are barne din lemn de pin cu sectiune patrata, cu latimea ..
55,00 RON
Fără TVA:46,22 RON
Brand: Walachia
Produs: Casuta decorativa pentru perete 2B  Descriere produs Setul este format din 81 de piese care se lipesc intre ele pentru a forma o casuta decorativa si traditionala; poate fi pusa pe perete ca si un tablou. Are barne din lemn de pin cu sectiune patrata, cu latimea perfecta de..
69,00 RON
Fără TVA:57,98 RON
Brand: Walachia
Produs: Casuta decorativa pentru perete Descriere produs Setul este format din 39 de piese care se lipesc intre ele pentru a forma o casuta decorativa si traditionala; poate fi pusa pe perete ca si un tablou. Are barne din lemn de pin cu sectiune patrata, cu latimea perfecta de 9 m..
47,00 RON
Fără TVA:39,50 RON
Brand: Walachia
Produs: Casuta decorativa pentru perete 2B  Descriere produs Setul este format din 52 de piese care se lipesc intre ele pentru a forma o casuta decorativa si traditionala, poate fi pusa pe perete ca si un tablou. Are barne din lemn de pin cu sectiune patrata, cu latimea perfecta de..
49,00 RON
Fără TVA:41,18 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)