Menu
Your Cart

Despre noi

Toys4Kids  un magazin online cu jucarii care aduc maxim de plus valoare !!!

Jucariile si articole pe care le gasiti pe site-ul nostru online, Nu le gasiti in magazinele fizice sau in mall-uri, sunt disponibile exclusiv online.

Toys4Kids  este despre copilarie, despre creativitate, despre inginiozitate, iar jurcariile pe care le propunem sunt solide, durabile, ingenioase, viu colorate si dezvolta creativitatea, motricitatea, imaginatia, inteligenta,

Toys4Kids  vine si sprijina visul oricarui copil de a beneficia cat mai mult de „jucaria” preferata facilitand acest lucru printr-o gama variata de jucarii care ii aduc impreuna, deopotriva, pe parintii si copii.

 

Sunt jucarii constructive, jucarii care care dezvolta creativitatea, cognitia (motricitatea este puternic corelata cu inteligenta) faciliteaza invatarea, dezvolta seturi de abilitatii noi sau consolideaza abilitati existente, care la randul lor, vor facilita achizitiile prescolare si scolare dar si abilitati practice necesare dezvoltarii autonomiei individuale, si nu in ultimul rand sunt jucarii calitative si sigure pentru copii dvs.

 

Recomandare pentru parinti

- Faceti din jucarii cele mai bune si distractive instrumente de invatare (despre ei, despre lume) si de dezvoltare a creativitatii pentru copiii dvs.

 

- Fiti alaturi de copiii dvs., implicati-va in jocul lor si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 

-Fiti partener si nu doar furnizor.

 

- Lasati copiii sa copilareasca > Lasati copiii sa sa fie creativi > sa fie originali > sa fie unici > sa fie geniali.