Menu
Your Cart

Jocuri Educationale / Magnetice

Brand: ACoolToy
Produs: Ceas din lemn colorat cu forme geometrice pentru sortat si potrivit AcoolToyDescriere produsCu ajutorul ceasului cu forme geometrice copiii pot invata concepte diferite, jucaria avand numeroase beneficii care pot interfera cu varii activitati.Achizitiile pot fi dintre cele mai diverse...Pot ..
79,00 RON
Fără TVA:66,39 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS:  Harta Europei Magnetica 2 in 1 Lumea in Imagini Puzzle - Magnetic Map The World în Picturecu 86 piese mangentice       D e s c r i e r e    p r o d u s Harta lumii 2 in1 din lemn cu piese magnetice pentru toți copiii curioși! Puzz..
299,00 RON
Fără TVA:251,26 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS:  Harta Lumii Magnetica 2 in 1 Lumea in Imagini Puzzle - Magnetic Map The World în Picturecu 86 piese mangentice       D e s c r i e r e    p r o d u s Harta lumii 2 in1 din lemn cu piese magnetice pentru toți copiii curioși! Puzzle..
299,00 RON
Fără TVA:251,26 RON
Imaginarium Safari Trio, jucărie din lemn cu 3 activitati Imaginarium Safari Trio, jucărie din lemn cu 3 activitati
-32 %
PRODUS:  Imaginarium Safari Trio, jucărie din lemn cu 3 activitati independenteDESCRIERE    PRODUSImaginarium Safari Trio -  jucărie cu 3 activitati distractive pentru  dezvoltarea aptitudinilor celor mici.Se pot desfasura urmatoarele activitati independenteAsamblare -  ..
67,00 RON 99,00 RON
Fără TVA:56,30 RON
PRODUS:  Joc de pescuit, magentic 2 in 1D e s c r i e r e   PRODUSJocul magnetic - Pestisori de la Djeco - este foarte antrenant si dezvolta observatia si coordonarea mana-ochi a celor mici.Acest joc de pescuit magnetic din lemn este dedicat copiilor intre 3 - 6 ani și caracteristica ..
95,00 RON
Fără TVA:79,83 RON
Joc Labirint cu bile, de indemanare Joc Labirint cu bile, de indemanare
-17 % Precomanda
PRODUS:  Joc Labirint cu bile, de indemanare   D e s c r i e r e   PRODUS Labirintul cu bile este un  joc cu un design retro care a provocat si fascinat jucătorii de toate vârstele încă de când a fost introdus în 1946, dovedit prin faptul că s-a vandut in 3 milioane de ex..
149,00 RON 179,99 RON
Fără TVA:125,21 RON
Joc Labirint cu bile, de indemanare cu patru placi din lemn Joc Labirint cu bile, de indemanare cu patru placi din lemn
-17 %
  PRODUS:  Joc Labirint cu bile, de indemanare   D e s c r i e r e   PRODUS Labirintul cu bile este un  joc cu un design retro care a provocat si fascinat jucătorii de toate vârstele încă de când a fost introdus în 1946, dovedit prin faptul că s-a vandut in 3 milioa..
149,00 RON 179,99 RON
Fără TVA:125,21 RON
Joc magnetic de vestimentatie -  Printesa Sofia Intai Joc magnetic de vestimentatie -  Printesa Sofia Intai
Stoc Epuizat
Brand: Disney
PRODUS:  Joc magnetic de vestimentatie - Printesa Sofia IntaiDESCRIERE  PRODUSCrearea, schimbarea vestimentatiei Printesei Sofia Intai nu a fost nicicand mai usoara; cu frumoasele si noile piese magnetice, acest lucru a devenit posibilCreaza-ti propria linie de vestimentatie magnetica..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Brand: Disney
PRODUS:  Joc magnetic de vestimentatie - Belle Disney Princess Dress UpDESCRIERE  PRODUSCrearea, schimbarea vestimentatiei Printesei Belle nu a fost nicicand mai usoara; cu frumoasele si noile costume din piese magnetice,acest lucru a devenit posibilCreaza-ti propria linie de vestimentatie..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Brand: Disney
PRODUS:  Joc magnetic de vestimentatie - Minnie Dress UpDESCRIERE  PRODUSCrearea, schimbarea vestimentatiei lui Minnie nu a fost nicicand mai usoara; cu frumoasele si noile costume din piese magnetice, acest lucru a devenit posibilCreaza-ti propria linie de ve..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Brand: Disney
PRODUS:  Joc magnetic de vestimentatie - Doctorita Plusica Dress UpDESCRIERE   PRODUSCrearea, schimbarea vestimentatiei Doctoritei Plusica nu a fost nicicand mai usoara; cu frumoasele si noile costume din piese magnetice, acest lucru a devenit posibilCreaza-ti..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
PRODUS:  Joc sortare cuburi forme culoriDESCRIERE  PRODUSEste un joc din lemn, clasic, cu forme de sortat pe baza de culori, forme si numere. Este o jucarie clasica ingenioasa, pentru copiii de 12 luni +, atunci cand  formele, culorile, dimensiunile si numerele prind viata.Setul conti..
29,99 RON
Fără TVA:25,20 RON
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)