Menu
Your Cart

TRENULETE

Seturi trenulete din lemn de diverse modele, nivele suspendate, fag candian, senzori prezenta tren, gara, heliport, macaz, depou, tarc animale, sina rotitoare, sine diverse seturi, poduri suspendate, depouri, trecere la nivel cu calea ferata, statie cu peron, halta, gara cu senzori si prezenta si cu declansare acustica, macara manetica, seturi trenulete si masinute magnetice, caldiri, accesorii, etc

Brand: ACoolToy
Produs: Macara magnetica cu tunelDescriere produsCompleteaza circuitul tau de sine si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica!Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult mai usoara si cu mult mai interesanta. Roteste bratul macaralei in raza de acces avagoanelor de marfa si cu a..
40,00 RON
Fără TVA:33,61 RON
Brand: ACoolToy
Produs:  Macara magnetica tunel cu sinaDescriere produsCompleteaza circuitul tau de sine si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica!Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult mai usoara si cu mult mai interesanta. Roteste bratul macaralei in raza de acces a vagoanelor de m..
40,00 RON
Fără TVA:33,61 RON
Macara mare cu magnet si intersectie dubla in cross Macara mare cu magnet si intersectie dubla in cross
Precomanda
Brand: ACoolToy
  Produs: Macara magnetica mare cu magent si intersectie dubla in cross       Descriere produs Completeaza circuitul tau de sine  si trenulete din lemn cu aceasta macara magnetica! Acum incarcarea si descarcarea vagoanelor va fi mult ..
75,00 RON
Fără TVA:63,03 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS Platforma rotitoare - Macaz rotitor cu 8 intrari - iesiri Descriere produs Patforma cu platan rotitor poate conecta 4 circuite simultan. Construiește sau extinde setul de trenulețe cu trasee noi!       Poti adauga   Sine drepte (lungi, scurte sau medii)Sine ..
47,99 RON
Fără TVA:40,33 RON
Brand: ACoolToy
      Produs: Pod mare pentru trenulete cu 2 sine S Un accesoriu deosebit ce poate completa  orasul tau feroviar! Descriere produs Podul feroviar este un element esential in constructia unei traseu de cale ferata; pentru ca traseele nu sunt drepte, acest element poat..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Brand: ACoolToy
    Produs Set trenulet City Train Set - pe doua nivele, cu senzor de prezenta vocala pentru trecerea trenuletelor prin statie (baterii incluse) Descriere  produs Setul are 130 de piese din lemn de fag Canadian de cea mai buna calitate si contine:   Un set de sine de..
679,00 RON
Fără TVA:570,59 RON
Brand: Imaginarium
Produs: Trenulet Spiral Interchage 3 nivele Imaginarium - pe trei nivele     Descriere  produs Setul are 55 de piese din lemn de fag Canadian de cea mai buna calitate si contine Un set de sine de diferite forme si lungimi Poduri spirala Un set locomotiva cu doua vagoane ..
429,00 RON
Fără TVA:360,50 RON
Brand: WoodyLand
            Produs:  Set urias cu trenulet electric cu baterie 202 piese - Industrial Zone Rally cu 2 macarale si Depou si multe altele   Descriere  produs   Setul de trenuri uriaș, cu multe elemente intere..
829,00 RON
Fără TVA:696,64 RON
Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere
Stoc Epuizat
Brand: ACoolToy
Produs:Trecere la nivel cu calea ferata cu bariere Descriere produs   Trenul are prioritate la nivelurile cu calea ferata! Un accesoriu grozav pentru orice circuit auto si feroviar din lemn! Adaugarea acestui accesoriu foarte popular ajuta copiii sa fie mai responsabili si mai atenti. &..
29,00 RON
Fără TVA:24,37 RON
Brand: WoodyLand
  Produs:  Trenulet din lemn Locomotiva cu 3 vagoane cu Arici si Jucarii mobile cu bila si margele si cuplaje magentice   Descriere Jucăriile din lemn sunt populare nu numai pentru copii, ci și pentru părinți. Jucăriile din lemn sunt printrecele mai sanatoase si du..
69,00 RON
Fără TVA:57,98 RON
  Produs: Set trenulet electric cu baterie acumulator reincarcabil cu mini USB cu 2 efecte sonore si Lumini LED faruri – pentru seturile de trenulete din lemn     Un accesoriu deosebit si extrem de necesar ce poate completa  orasul tau feroviar!   Descriere prod..
199,00 RON
Fără TVA:167,23 RON
  Produs: Set trenulet electric cu baterie acumulator USB cu sunete si Lumini LED faruri – pentru seturile de trenulete din lemn   Un accesoriu deosebit si extrem de necesar ce poate completa  orasul tau feroviar!   Descriere produs Preia controlul si condu in sigu..
179,00 RON
Fără TVA:150,42 RON
Afişare 1 - 12 din 150 (13 pagini)