Menu
Your Cart

Pod Feroviar Walachia din lemn

 

 Produs: Pod Feroviar Walachia din lemn  (259 piese)
Descriere produs
 
Setul de constructie prezent, reprezinta unul dintre variatele tipuri de structuri ale satului traditional European, unde lemnul reprezenta materialul de constructii favorit al stramosilor nostri. Lemnul a permis construirea de numeroase structuri frumoase din lemn in intreaga Europa. Dimensiunea, complexitatea arhitecturala si frumusetea estetica a diferitelor structuri reflecta prosperitatea si gustul proprietarilor lor. Lemnul a fost folosit nu numai pentru constructia de locuinte familiale, dar si pentru cladirile exploatatiei, biserici, magistratura, taverna, han, turn de observatie, gari, case pentru asociatii medievale de mestesugari si negustori, precum si pentru alte structuri din satele traditionale.
Piatra, un alt material de constructie utilizat frecvent, a fost folosit pentru construirea de pivnite si fundatii de constructii. Acoperisul a fost acoperit in mod traditional cu sindrila din lemn. Constructiile de case din lemn au devenit in cele din urma standardizate, fapt care a permis productia  de componente pentru casele individuale, cum ar fi de exemplu usi, ferestre si alte componente,  de catre mestesugarii lemnului. Cand sunteti implicati in construirea proiectului, va veti da  seama ca veti trece exact prin aceleasi etape de constructie asa cum au facut si stramosii nostri. Setul de constructie disponibil in aceasta serie va va permite sa creati un sat european traditional, sat care contine toate componentele majore ale vietii de zi cu zi ale vremurilor de atunci.
Acest kit contine toate elementele necesare construirii unui pod. Podul este o structura construita cu scopul de a face fata unor obstacole fizice, cum ar fi apa, vale, drum, cale ferata, oferind astfel posibilitatea pasagerilor de a traversa/trece peste obstacolele respective.
Sunt multe tipuri de astfel de structuri care servesc practic aceluiasi scop si la care se poate apela in diferite situatii.
Modelul unui pod depinde de scopul pentru care acesta este creat, de natura terenului unde este construit podul sau unde este ancorat, de materialul din care este construit, dar si de fondurile disponibile pentru constructia acestuia.

Achizitionati setul si bucurati-va de proiectul dumneavoastra alaturi de cei dragi!

 
Ce contine setul nr. 26: Pod (259 piese)
Bârne din lemn de pin perfect taiate, cu sectiune patrata, cu latimea de 9 mm, de diverse dimensiuni (se lipesc bârna peste bârna)
Placi din lemn pentru acoperis si fundatie
Usa, horn, elemente decorative pentru fundatie si acoperis (trebuiesc decupate si lipite), rame geam, geam transparent (din folie), hartie abraziva pentru finisaj
Adeziv lipire (neinclus in set - cost 15 LEI) - CADOU!!!

Ce gasim in cutie?

                                                                                        (in fotografia de mai sus este prezentat setul nr.2 )

Cum se construieste ?


{Exemplu generic si sumar de construire pentru setul nr.1 (64 piese)}
(Pentru setul nr. 26 (259 piese), instructiunile de construire sunt in interiorul cutiei)


Se aseza barnele intrepatrunse unele peste altele, se lipesc strat cu strat cu adezivul pentru lipit (adeziv care nu este inclus in kit, dar pe care onlyTOYS mag. vi-l ofera suplimentar ca si BONUS) .
Asezarea barnelor patrate din lemn (barne de tip A,B, C, D) se face precum in schema de mai jos:

 Se aseaza stratul 1 de barne conform imaginii de la pasul 1, stratul 1 de barne,

 Se continua cu stratul 2 de barne (asezarea stratului 2 de barne, se face precum in imaginea de mai sus de la subpasul 2),
 Se continua asezarea barnelor pana la stratul 7.

  Se obtine urmatoarea structura:

 

 Se lipeste ornamentul de piatra pe fundatie,
 Se urmeaza toate etapele pentru constructia, ramelor de geam, geamurilor(lipirea foliei pentru geam), usi, acoperisului, hornului, etc.

Obtinem in final:

 

Ce obtinem cu aceste seturi de constructie (beneficii):

Indemanare si precizie;

Creativitate si ingeniozitate;

Cunostinte micul arhitect, geometrie in spatiu;

Bucuria de a-ti construi propria jucarie.

Varsta recomandata: 6 ani +, 8 ani +, 10 ani+, 12 ani+ (fete si baieti)

Pentru categoria 6 ani+ se recomanda asistenta, in special la lipire (pentru o lipire cat mai dreapta)!

Construieste-ti un sat traditional cu Moara (2 modele), Gara (mica sau mare), Pod din lemn peste sina ferata, Han, taverna, Conac pentru oaspeti (hotelul de azi), case de locuit traditionale, biserica, turn de observatie, Staul pentru animale, Fanar, Castele, Cabana alpina, Magistratura, etc.

OnlyTOYS iti pune la dispozitie 45 de seturi  de constructie, diferite, unul mai frumos decat altul din gama hobby kit.

Cumpara pentru colectia ta si acest set! Construieste un sat traditional European!

Prezentare video

 

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Montajul este contra cost! 

Services : Installation and custom work