Menu
Your Cart

CENTRE ACTIVITATI

Jenga, turnulet din cuburi Jenga, turnulet din cuburi
Stoc Epuizat
Brand: ACoolToy
PRODUS:  Jenga, turnulet din cuburi DESCRIERE  PRODUSEste un joc clasic de construcţie şi de societate pentru întreaga familie! Esenţa jocului de societate Jenga Classic este să adaugi noi etaje la turnul ridicat din bucăţile de lemn astfel încât să plasezi tot mai sus bucăţile s..
65,99 RON
Fără TVA:55,45 RON
Brand: ACoolToy
                              PRODUS:  Jenga, turnulet din cuburi colorate DESCRIERE  PRODUS Este un joc clasic de construcţie şi de societate pentru întreaga familie! Esenţa jocului de societate Jeng..
79,99 RON
Fără TVA:67,22 RON
Joc cu toba pentru sortat cuburi cu diferite forme si culori Joc cu toba pentru sortat cuburi cu diferite forme si culori
Stoc Epuizat
Brand: ACoolToy
PRODUS:   Joc cu toba pentru sortat cuburi cu diferite forme si culori D e s c r i e r e     PRODUS Jocul din lemn, cilindric, cu forme de sortat pe părțile exterioare și toba, este o jucărie clasica ce nu trebuie sa-i lipsească nici-unui copil ..
59,99 RON
Fără TVA:50,41 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS:  Joc cuburi cu forme geometrice de sortat DESCRIERE PRODUS Joc din lemn tip puzzle cu forme de sortat pe baza de culori si forme geometrice. Este o jucarie clasica ingenioasa pentru copiii de 18 luni + atunci cand  formele, culorile si dimensiunile  prind viata...
49,00 RON
Fără TVA:41,18 RON
Brand: ACoolToy
  PRODUS:  Joc de ciocanit figurine din lemn - Jucarie Banc de lucru Deluxe cu ciocanel     DESCRIERE  PRODUS Joc clasic de batut prin care trebuie sa lovesti  una din cele opt figurine din lemn, frumos colorate. Surpriza este ca de indata ce bati o figurina ..
85,49 RON 89,99 RON
Fără TVA:71,84 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS:  Joc cuburi cu forme geometrice de sortat Descriere  produsJoc din lemn de tip puzzle cu forme de sortat pe baza de culori si forme geometrice. Este o jucarie clasica, ingenioasa, pentru copii de 18 luni +, atunci cand  formele, culorile si dimensiunile  prind viata...
45,01 RON
Fără TVA:37,82 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS:  Joc de indemanare, de condus bile, jucarie de trasDESCRIERE  PRODUSJocurile de condus bile sunt atrăgătoare, pentru ca sunt un fel de labirinturi tridimensionale care necesita indemanare si coordonareBilele de lemn se mișcă pe șină; este distractiv să înveți despre culori și ..
75,99 RON
Fără TVA:63,86 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS:  Joc de indemanare, de condus bile -Labirintul Educațional din Lemn pentru multe abilități motorii manuale pentru copii 3 ani +   D e s c r i e r e   p r o d u s Jocurile de condus bile sunt atrăgătoare, pentru ca sunt un fel de labirinturi tridimensionale..
97,99 RON
Fără TVA:82,34 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS:  Labirintul Maze cu trasee colorate – Joc Educațional din Lemn de indemanare pentru condus bile pe trase suspendate elicoidale tridimensionale   D e s c r i e r e   p r o d u s Jocurile de condus bile sunt atrăgătoare, pentru ca sunt un fel de la..
129,00 RON
Fără TVA:108,40 RON
Brand: WoodyLand
  PRODUS:  Labirintul Woody Maze cu trasee colorate Joc Educațional din Lemn de indemanare, de condus bile pe trase suspendate elicoidale   D e s c r i e r e   p r o d u s Jocurile de condus bile sunt atrăgătoare, pentru ca sunt un fel de labirinturi tridimensionale care..
59,99 RON
Fără TVA:50,41 RON
Brand: ACoolToy
    P R O D U S:  Masinuta jucausa, multifunctionala, de tras, cu roti cu banda de cauciuc, jucarie de sortat cuburi din lemn colorate in forme de animale si xilofon    D e s c r i e r e   p r o d u s Jucaria - masinuta din lemn - cu multiple activitati, cu forme d..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Brand: ACoolToy
PRODUS:  Turnuletul ursuletului cu cerculete (inele) DESCRIERE  PRODUS  Acest joc clasic este folosit cu succes in tehnica de invatare Montessori. Turnuletul ursuletului cu inele este o jucarie vesela si colorata, ideala ca material didactic in gradinite, dar si acasa. Cum..
49,00 RON
Fără TVA:41,18 RON
Afişare 1 - 12 din 106 (9 pagini)