Menu
Your Cart

Accesorii bucatarii

Produs:  Cuptor de jucarie din lemn Pizza cu ingrediente        Descriere Cuptorul de Pizza este jucăria perfectă pentru a completa bucătăriile din lemn Blatul de pizza se poate impartii in 6 felii peste care se pot pune diverse ingrediente.   Lasa-l..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Brand: Viga Toys
    Produs:  Cuptor Pizza pentru copii din lemn - Set de jucarie cu ingrediente incluse   CUPTOR DE GATIT PIZZA Jucăria perfectă pentru a completa bucătăriile din lemn Pentru copii de la 3 ani Elemente din lemn lipsite de margini ascuțite Pizza cu 4 feli..
137,00 RON
Fără TVA:115,13 RON
Brand: Viga Toys
Produs:  Set de jucarie Expresor de cafea din lemn -Coffee Maker DescriereEste timpul să faceți ceva distractiv și entuziasmant cu setul nostru interactiv de cafea din lemn.Acest design are un aspect îndrăzneț și modern - oală tradițională de cafea a fost înlocuită cu o ceașcă în mișcare ..
159,00 RON
Fără TVA:133,61 RON
Brand: Viga Toys
    Produs:  Expresor mare de cafea - Set de jucarie  din lemn Coffee Maker Descriere Este timpul să faceți ceva distractiv și entuziasmant cu setul nostru interactiv de cafea din lemn. Acest design are un aspect îndrăzneț și modern - oală tradițională de cafea a fo..
219,00 RON
Fără TVA:184,03 RON
Brand: Viga Toys
Produs:  Mixer de Bucatarie din lemn de jucarie - Kitchen Mixer   CaracteristiciCapul mixerului este rotativ manual pentru amestecarea fructelor, legumelor, mancarurilor, etcCapul mixeul poate culisa pentru a scoate mancarurile gata amestecate din castronNu necesita asamblare. Const..
159,00 RON
Fără TVA:133,61 RON
Brand: ECOTOYS
  Produs:  Salata de legume la castron - Set de jucarie din lemn cu 28 de accesorii EcoToys       VITAMINE PENTRU TOATA FAMILIA   Un set de salate din lemn este o jucărie minunată pentru copiii cărora le place să lucreze în bucătărie.  Vă perm..
129,00 RON
Fără TVA:108,40 RON
Brand: KidKraft
  Produs:  Set de joaca 115 piese Alimente Diverse si Gustoase – Deluxe Tasty Treats Kidkraft       Caracteristici Setul de joaca KidKraft Play pentru 115 de piese este perfect pentru a fi folosit cu oricare dintre bucatariile noastre de joaca sau ustensile de g..
199,00 RON
Fără TVA:167,23 RON
Brand: KidKraft
Produs:  Set de jucarie Blender pentru fructe expresso din lemn - Smoothie Espresso Kidkraft  DescriereSenzație de sete? Setul de Smoothie din lemn permite copiilor mici sa invete să-și facă propriile băuturi delicioase.  CaracteristiciFructe precum: capsuni, portocala, mar, tel..
169,00 RON
Fără TVA:142,02 RON
Brand: KidKraft
Produs:  Set de jucarie expresso din lemn - Expresor Cafea Kidkraft  Descriere Este timpul să faceți ceva distractiv și entuziasmant cu setul nostru interactiv de cafea din lemn. Acest design are un aspect îndrăzneț și modern - oală tradițională de cafea a fost înlocuită cu o ceașcă..
169,00 RON
Fără TVA:142,02 RON
Brand: KidKraft
  Produs:  Set de jucarie Blender pentru fructe expresso din lemn - Smoothie Espresso Kidkraft      Descriere Senzație de sete? Setul de Smoothie din lemn permite copiilor mici  sa invete să-și facă propriile băuturi delicioase. Caracteristici Fructe precum: ..
169,00 RON
Fără TVA:142,02 RON
Brand: ECOTOYS
    SET DE BUCATARIE DIN LEMN PENTRU COPII Pentru copii peste 3 ani Include legume și fructe de mare pentru tăiere Puzzle-uri plate corespunzătoare secțiunilor transversale ale legumelor Tigaie, tocătoare și tacâmuri incluse Totul este realizat din lemn de înaltă..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Brand: KidKraft
Produs:  Set de jucarie Toaster Expresso din lemn - Prajitor de paine- Kidkraft Espresso ToasterDescriereAcest set este tot ceea ce fetita dvs isi doreste pentru a se distra impreuna cu prietenele ei. Set mic dejun, pentru ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, nu-i asa...   ..
169,00 RON
Fără TVA:142,02 RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)