Menu
Your Cart

LEGO-Wood 3D Puzzles

Brand: Robotime
Produs: Corabia Tower Ship din lemn - constructie din lemn (se asambleaza precum un puzzle 3D) Descriere produs Aceasta corabie face parte din categoria jucariilor de tipul "Do it yourself". Cu aceasta gama de produse poti dezvolta copilului tau coordonarea ochi-mana, pot fi o p..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
  Produs: Empire State Building (format mare 51,5 cm)- puzzle 3D din lemn Robotime  (constructie robusta, solida din lemn)   Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel ..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
Produs: London Tower Bridge - puzzle din lemn 3D (Robotime) Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la aparitia u..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
   Produs: Masina cu telecomanda Jeep, Puzzle 3D lemn Robotime    Descriere produs Aceasta jucarie face parte din categoria jucariilor de tipul "Do it yourself". Puzzle 3D din lemn, alcatuit din 100 piese care se imbina usor pentru a forma un Jeep perfect fu..
189,00 RON
Fără TVA:158,82 RON
Brand: Robotime
Produs: Masina cu telecomanda Lansator de rachete sol-aer, Missile truck, Puzzle 3D lemn Robotime  Descriere produs Aceasta jucarie face parte din categoria jucariilor de tipul "Do it yourself". Puzzle 3D din lemn, alcatuit din 123 piese care se imbina usor pentru a forma un Lansa..
189,00 RON
Fără TVA:158,82 RON
Brand: Robotime
Produs: Turnul din Pisa-puzzle - 3D din lemn Robotime Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la aparitia unor..
89,00 RON
Fără TVA:74,79 RON
Brand: Robotime
Produs: Arcul de Triumf Francez (format mare) - puzzle 3D din lemn – Robotime   Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor o..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
Produs: Sydney Harbour Bridge -Puzzle 3D din lemn (Robotime) Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la aparit..
79,00 RON
Fără TVA:66,39 RON
Casa Alba- White House- puzzle 3D din lemn Casa Alba- White House- puzzle 3D din lemn
Stoc Epuizat
Brand: Robotime
  Produs: Casa Alba - White House - puzzle 3D din lemn Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la aparitia uno..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
Produs: Eiffel Tower - puzzle 3D din lemn Robotime Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la aparitia unor cladiri ce..
99,00 RON
Fără TVA:83,19 RON
Brand: Robotime
Produs: Elisabeth Tower cu Big Ben - puzzle 3D din lemn Robotime Descriere produs Constructie solida, robusta si durabila din lemn. Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si ab..
109,99 RON
Fără TVA:92,43 RON
Brand: Robotime
  Produs: Notre Dame De Paris - puzzle 3D din lemn Robotime   Descriere produs Creativitatea a dat nastere dintotdeauna unor monumente deosebite, uimitoare, in care ingeniozitatea nu a cunoscut limite. Astfel imaginatia si abilitatile deosebite ale unor oameni inovatori au dus la a..
109,00 RON
Fără TVA:91,60 RON
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)